Twój koszyk jest pusty.
Nota o książce
Książka omawia lecznicze właściwości żurawiny w oparciu o najnowsze zdobycze nauki i jej zastosowanie w kuchni. Znajdziemy tu wiele przepisów na leki, przetwory i dania codzienne, które pozwolą zachować na długo dobre zdrowie.
Żurawina to niezastąpiony skarb dla zdrowia. Obfituje w cenne antocyjany, flawonoidy, kwasy organiczne, witaminy, sole mineralne i inne związki, dzięki którym działa leczniczo przy zakażeniach dróg moczowych, przeroście prostaty. Obniża też poziom cholesterolu i chroni przed nowotworami, chorobami serca i oczu oraz odtruwa organizm.
Szczegółowe dane
Wydanie:
pierwszeRok wydania:
2013Oprawa:
miękkaLiczba stron:
132Wymiary:
120x180 mmWaga:
0.13 kgISBN:
978-83-61146-84-1Autor
#żurawina, #medycyna naturalna, #zdrowie, #ziołolecznictwo, #leczenie, #poradnik, #przepisy, #zioła, #leczenie naturalne
Tytuły tych samych autorów
24,00 zł
cena det. za
egz.Wysyłka w poniedziałek
Darmowa dostawa od 99 zł
Produkt chwilowo niedostępny
powyżej 99 złod 0 zł
Pocztex10.50 zł
paczkomaty InPost10.50 zł
kioski RUCH10.50 zł
sklepy Żabka10.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł