Twój koszyk jest pusty.
Nota o książce
Wigilia Bożego Narodzenia to nie tylko pierwsza gwiazdka, wspólne śpiewanie kolęd, ale także ogromne wyzwanie kulinarne i jeszcze większa przyjemność wspólnego biesiadowania przy stole. Tradycyjnie przygotowywane tylko raz do roku dania zachwycają bogactwem smaków: słodkim miodem i makiem, kwaśnym barszczem i kiszoną kapustą, suszonymi grzybami i owocami czy przyrządzaną na wiele sposobów rybą.
Prezentowana książeczka pomoże odkryć nowe smaki tradycyjnych potraw, zainspiruje do wzbogacenia Wigilii o dania z innych regionów Polski i pozwoli uczynić tę niezwykłą wieczerzę jeszcze bardziej wyjątkową.
Szczegółowe dane
Wydanie:
pierwszeRok wydania:
2015Oprawa:
miękkaLiczba stron:
48Wymiary:
165x235 mmWaga:
0.16 kgISBN:
978-83-8038-116-2Autor
6,70 zł
cena det. za
egz.Darmowa dostawa od 99 zł
powyżej 99 złod 0 zł
Pocztex10.50 zł
paczkomaty InPost10.50 zł
kioski RUCH10.50 zł
sklepy Żabka10.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł