Twój koszyk jest pusty.
Nota o książce
W prezentowanej publikacji Autor prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.
Dzięki temu:
- dowiemy się jak wygląda gluten,
- poznamy tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego),
- poznamy zapach zupy z kwarków,
- dowiemy się, jak wyhodować sałatę w kosmosie
- i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.
Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania.
Szczegółowe dane
Wydanie:
pierwszeRok wydania:
2019Oprawa:
miękka ze skrzydełkamiLiczba stron:
352Wymiary:
140x205 mmWaga:
0.48 kgISBN:
978-83-240-5565-4Autor
39,90 zł
cena det. za
egz.Darmowa dostawa od 99 zł
powyżej 99 złod 0 zł
Pocztex10.50 zł
paczkomaty InPost10.50 zł
kioski RUCH10.50 zł
sklepy Żabka10.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł