Deon.pl Darmowa dostawa już od 75 zł
Zadzwoń +48 12 629 32 60 Pn-Pt 8.00-18.00
Nauka w kuchni

Nauka w kuchni

Przełomowe historie sztuki kulinarnej
książka
Michał Kuźmiński
wydawca: 
Wydawnictwo Znak

Nota o książce

W prezentowanej publikacji Autor prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość. 

Dzięki temu:

  • dowiemy się jak wygląda gluten,
  • poznamy tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego),
  • poznamy zapach zupy z kwarków,
  • dowiemy się, jak wyhodować sałatę w kosmosie
  • i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.

Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania. 

Szczegółowe dane

Wydanie: 
pierwsze
Rok wydania: 
2019
Oprawa: 
miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 
352
Wymiary: 
140x205 mm
Waga: 
0.48 kg
ISBN: 
978-83-240-5565-4
Autor
Michał Kuźmiński
35,91 zł
taniej 10%
39,90 zł
cena det. za
egz.
Darmowa dostawa od 75 zł
Produkt dostępny w magazynie
Koszty dostawy
powyżej 75 złod 0 zł
Pocztex Kurier 48od 8.50 zł
paczkomaty InPost9.50 zł
stacje ORLEN8.50 zł
kioski RUCH8.50 zł
sklepy Żabka8.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł
dacierade.pl
jaksiemodlic.pl
jaksiespowiadac.pl
swiecinapomoc.pl