Nauka w kuchni | wydawnictwowam.pl
Deon.pl AMDG Katechizmy Darmowa dostawa
+48 12 629 32 60 Pn-Pt 8.00-16.00
Nauka w kuchni

Nauka w kuchni

Przełomowe historie sztuki kulinarnej
książka
Michał Kuźmiński
wydawca: 
Znak

Nota o książce

W prezentowanej publikacji Autor prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość. 

Dzięki temu:

  • dowiemy się jak wygląda gluten,
  • poznamy tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego),
  • poznamy zapach zupy z kwarków,
  • dowiemy się, jak wyhodować sałatę w kosmosie
  • i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.

Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania. 

Szczegółowe dane

Wydanie: 
pierwsze
Rok wydania: 
2019
Oprawa: 
miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 
352
Wymiary: 
140x205 mm
Waga: 
0.48 kg
ISBN: 
978-83-240-5565-4
39,90 zł
cena det. za
egz.
Darmowa dostawa od 99 zł

Powiadom mnie o dostępności

powyżej 99 złod 0 zł
Pocztex10.50 zł
paczkomaty InPost10.50 zł
kioski RUCH10.50 zł
sklepy Żabka10.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł
prezenty
mando
outlet
obrazy