Twój koszyk jest pusty.
Nota o książce
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych.
Polskie warzywa to prawdziwa skarbnica witamin, źródło zdrowia i bomba dobrego smaku. Wystarczy odrobina soli, szklanka octu, trochę przypraw, kilka słoików i z warzyw można wyczarować moc witamin zamkniętą na dłużej, niż tylko trwa sezon. Przetwory z polskich warzyw to niezwykła głębia smaku i moc aromatów zamknięte w słoikach.
Szczegółowe dane
Wydanie:
pierwszeRok wydania:
2023Oprawa:
miękkaLiczba stron:
192Wymiary:
185x245 mmWaga:
0.75 kgISBN:
978-83-7401-816-6Autor
Tytuły tych samych autorów
35,91 zł
taniej 10%
39,90 zł
cena det. za
egz.najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,71 zł
Wysyłka w poniedziałek
Darmowa dostawa od 49 zł
Produkt dostępny w magazynie
Koszty dostawySprawdź
powyżej 99 złod 0 zł
InPost Paczkomat 24/712.50 zł
Kurier InPost12.50 zł
Pocztex19.50 zł
Odbiór w punkcie16.50 zł
Kurier FedEx19.90 zł
Odbiór osobisty0 zł
Pliki do pobrania0 zł