Twój koszyk jest pusty.
Nota o książce
210 przepisów na kompoty, napoje z miodu i owoców, warzyw, ziół, herbaty, piwa, mleka, jogurtu, kefiru, maślanki oraz na miody pitne, koktajle, miodki i syropy.
Ponad 230 przepisów na potrawy z mięsa, drobiu, ryb, jaj, owoców i warzyw oraz wypieki.
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.
Szczegółowe dane
Wydanie:
drugie poprawione i uzupełnioneRok wydania:
2011Oprawa:
miękkaLiczba stron:
376Wymiary:
160x220 mmWaga:
0.99 kgISBN:
978-83-7401-298-0Autor
Patrycja RozumowiczBolesław Pilarek
Tytuły tych samych autorów
22,00 zł
cena det. za
egz.
Darmowa dostawa od 0 zł
Produkt dostępny w magazynie
Koszty dostawy
Poczta Polska, list ekonomiczny0 zł
powyżej 75 złod 0 zł
Pocztex Kurier 48od 8.50 zł
paczkomaty InPost9.50 zł
stacje ORLEN8.50 zł
kioski RUCH8.50 zł
sklepy Żabka8.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł