Kuchnia regionów | wydawnictwowam.pl
Deon.pl Darmowa dostawa już od 0 zł
Zadzwoń +48 12 629 32 60 Pn-Pt 8.00-18.00
Kuchnia regionów

Kuchnia regionów

Cuisine of the regions
książka
Łukasz Konik
wydawca: 
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników

Nota o książce

Łukasz Konik to utalentowany szef kuchni, jedna z ciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej. Z zaangażowaniem propaguje w Polsce i zagranicą tradycje kulinarne wszystkich regionów naszego kraju, jednocześnie z powodzeniem prowadząc eksperymenty kulinarne.

Stworzył oryginalny zbiór 160 przepisów inspirowanych tradycjami kulinarnymi regionów Polski. Autor zabiera czytelników w niezwykłą kulinarną podróż. Od morza po góry; od Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie rozpoczęła się jego przygoda z kuchnią, poprzez niezwykle ciekawe kulinarnie województwo łódzkie czy intrygujące i różnorodne  potrawy województwa kujawsko-pomorskiego.

W książce znajdziemy przepisy na zupy, pierogi, kotlety, gołąbki, desery i mnóstwo innych potraw, których nazwy przywodzą na myśl nie tylko wyjątkowy smak, ale także specyfikę miejsc, z których pochodzą. Przepisy są zróżnicowane, tak jak różnorodna jest kuchnia polska.

Szczegółowe dane

Wydanie: 
pierwsze
Rok wydania: 
2020
Oprawa: 
twarda
Liczba stron: 
288
Wymiary: 
185x245 mm
Waga: 
1.31 kg
ISBN: 
978-83-7401-741-1
Autor
Łukasz Konik
44,90 zł
cena det. za
egz.
Darmowa dostawa od 0 zł
Produkt dostępny w magazynie
Koszty dostawy
Poczta Polska, list ekonomiczny0 zł
powyżej 75 złod 0 zł
Pocztex Kurier 48od 8.50 zł
paczkomaty InPost9.50 zł
stacje ORLEN8.50 zł
kioski RUCH8.50 zł
sklepy Żabka8.50 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł
dacierade.pl
jaksiemodlic.pl
jaksiespowiadac.pl
swiecinapomoc.pl