Kuchnia regionów | wydawnictwowam.pl
Deon.pl AMDG Katechizmy Darmowa dostawa
+48 12 629 32 60 Pn-Pt 8.00-17.00
Kuchnia regionów

Kuchnia regionów

Cuisine of the regions
książka
Łukasz Konik
Kuchnia regionów

Nota o książce

Łukasz Konik to utalentowany szef kuchni, jedna z ciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej. Z zaangażowaniem propaguje w Polsce i zagranicą tradycje kulinarne wszystkich regionów naszego kraju, jednocześnie z powodzeniem prowadząc eksperymenty kulinarne.

Stworzył oryginalny zbiór 160 przepisów inspirowanych tradycjami kulinarnymi regionów Polski. Autor zabiera czytelników w niezwykłą kulinarną podróż. Od morza po góry; od Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie rozpoczęła się jego przygoda z kuchnią, poprzez niezwykle ciekawe kulinarnie województwo łódzkie czy intrygujące i różnorodne  potrawy województwa kujawsko-pomorskiego.

W książce znajdziemy przepisy na zupy, pierogi, kotlety, gołąbki, desery i mnóstwo innych potraw, których nazwy przywodzą na myśl nie tylko wyjątkowy smak, ale także specyfikę miejsc, z których pochodzą. Przepisy są zróżnicowane, tak jak różnorodna jest kuchnia polska.

Szczegółowe dane

Wydanie: 
pierwsze
Rok wydania: 
2020
Oprawa: 
twarda
Liczba stron: 
288
Wymiary: 
185x245 mm
Waga: 
1.31 kg
ISBN: 
978-83-7401-741-1
44,90 zł
cena det. za
egz.
Wysyłka w dniu jutrzejszym
Darmowa dostawa
Produkt chwilowo niedostępny

Powiadom mnie o dostępności

Pocztex0 zł
paczkomaty InPost0 zł
sklepy Żabka0 zł
kurier FedEx14.90 zł
wyślij jako prezent14.90 zł
odbiór osobisty0 zł
pliki do pobrania0 zł
prezenty
mando
outlet
obrazy