Grzyby w potrawach
Nota o książce
Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny. W niniejszej książce autorzy proponują kilkadziesiąt przepisów na dania z grzybami: potrawy z grzybów (kotlety z maślaków, pieczeń z grzybów), zupy (zupa z boczniaków z lanymi kluskami, zupa kantońska), potrawy z mięsa i grzybów (gulasz z kurkami, polski garnek), potrawy z drobiu i grzybów (zapiekanka drobiowa, kurczak z grzybami), potrawy z ryb i grzybów (ryba zapiekana z pieczarkami, śledzie z grzybami), zając i królik z grzybami (pasztet z zająca, rolada z królika z pieczarkami), potrawy z warzyw i grzybów (fasolka po myśliwsku, kasza z grzybami), sałatki (z bobu i pieczarek, z ziemniaków i pieczarek), sosy.
Towar z kategorii Outlet
Publikacja może zawierać następujące uszkodzenia: porysowaną, pogiętą okładkę, zagięcia kartek, zżółknięte strony itp. Towar z tej kategorii nie podlega wymianie na towar pełnowartościowy. Liczba egzemplarzy ograniczona.